Kosten

De kosten hangen af van uw wensen en eventueel ook uw inkomen. U heeft zelf invloed op de kosten door vooral effectief samen te werken.

De uiteindelijke kosten hangen af van de soort zaak en hoeveel tijd aan de zaak moet worden besteed (complexiteit en spoedeisendheid). In sommige gevallen kan ik een fixed fee afspreken, zoals bijvoorbeeld advies over een alimentatieberekening. Neem daarvoor even contact op.

Bij iedere stap in het proces maken wij met u een afweging van kosten en baten. Een declaratie wordt zoveel mogelijk om de drie uur verzonden, voor overzicht en helderheid. U kunt dan ook zien en bijhouden hoe het kostenverloop is. Zo houdt u grip op de kosten.

Uurtarief

Het uurtarief per 1 januari 2024 is € 242  inclusief btw.

We kunnen samen met u in een eerste telefoongesprek uw probleem in kaart brengen en  bepalen wat de beste aanpak is. Het gesprek verplicht u natuurlijk tot niets. De kosten worden dan ook met u besproken. Bel of mail ons gerust voor een gratis telefonisch intakegesprek van een half uur. U kunt ook het formulier invullen of een gesprek van een half uur op kantoor plannen.

Voor  spoedzaken geldt een ander uurtarief.

Neem contact op om de kosten in beeld te krijgen en om te weten wat de mogelijkheden zijn. Dit is een vrijblijvend gesprek.

Afhankelijk van het inkomen en vermogen van twee jaar geleden zou een toevoeging kunnen worden aangevraagd. Als u in aanmerking komt voor een toevoeging dan geldt een eenmalige bijdrage per procedure. Ik verwijs voor de spelregels voor gefinancierde rechtsbijstand naar https://www.rechtsbijstand.nl/over-mediation-en-rechtsbijstand/voorwaarden.

Overige kosten

Naast de kosten voor de mediator of advocaat zijn er ook kosten voor de procedure, eventuele deskundigen en gegevens die moeten worden opgevraagd. Deze kosten zijn sterk afhankelijk van de soort procedure en de behoefte van uzelf.

Voor vragen? Neem gerust contact op per mail of bel 023 3690238.

't hart advocaat haarlem

Meer dan 15 jaar ervaring. Eerdere cliënten hebben Jet ’t Hart ervaren als integer, openhartig, praktisch ingesteld, betrokken, to the point en betrouwbaar.

Google Beoordelingen
5.0

VRAGEN?