Kosten

De uiteindelijke kosten hangen af van de soort zaak en hoeveel tijd aan de zaak moet worden besteed (complexiteit en spoedeisendheid). In sommige gevallen kan ik een fixed fee afspreken, zoals bijvoorbeeld advies over een alimentatieberekening. Neem daarvoor even contact op.

Bij iedere stap in het proces maken wij met u een afweging van kosten en baten. Een declaratie wordt zoveel mogelijk om de drie uur verzonden, voor overzicht en helderheid. U kunt dan ook zien en bijhouden hoe het kostenverloop is. Zo houdt u grip op de kosten.

 

 

Uurtarief

Voor mediation geldt een uurtarief van € 193,60 inclusief btw (exclusief € 160).

Voor advocatuur geldt een uurtarief afhankelijk van de soort zaak. Het uurtarief varieert van 160 ex BTW tot 190 ex BTW voor spoedzaken. Neem contact op om de kosten in beeld te krijgen en om te weten wat de mogelijkheden zijn. Dit is een vrijblijvend gesprek.

We kunnen samen met u in een eerste telefoongesprek uw probleem in kaart brengen. Zonder kosten. We zullen dan met u bepalen wat de beste aanpak is. Het gesprek verplicht u natuurlijk tot niets. Bel of mail ons gerust voor dit gratis intake-gesprek. U kunt ook het formulier invullen.

Afhankelijk van het inkomen zou een toevoeging kunnen worden aangevraagd. Als u in aanmerking komt voor een toevoeging dan geldt een eenmalige bijdrage per procedure. Ik verwijs voor de spelregels voor gefinancierde rechtsbijstand  naar https://www.rechtsbijstand.nl/over-mediation-en-rechtsbijstand/voorwaarden

Overige kosten

Naast de kosten voor de mediator of advocaat zijn er ook kosten voor de procedure, eventuele deskundigen en gegevens die moeten worden opgevraagd. Deze kosten zijn sterk afhankelijk van de soort procedure en de behoefte van uzelf.

Voor vragen? Neem gerust contact op per mail of bel 023 3690238

't hart advocaat haarlem

Meer dan 15 jaar ervaring. Eerdere cliënten hebben Jet ’t Hart ervaren als integer, openhartig, praktisch ingesteld, betrokken, to the point en betrouwbaar.

//]]>